Hamshahri corpus document

DOC ID : H-750424-1579S1

Date of Document: 1996-07-14

آينه طبيعت گربه وحشي اروپايي . نام علمي: Sylvestris Felis نام انگليسي: WILDCAT EUROPEAN خانواده: گربه سانان -Felidae . راسته: اندازه گوشتخواران: بين 36 تا 65 سانتي متر و وزن بين 5/3تا 7 كيلوگرم طول عمر: معمولا بيش از 5 سال عمر نمي كند زاد و ولد: بچه زا بين 1 تا 8 بچه اما معمولا 4 عدد هربار تغذيه: جوندگان كوچك مثل موش و خرگوش; پرندگان و حشرات، زيستگاه: بيشه زارها، زمين هاي مزروعي و نقاط جنگلي اما تپه هاي كوتاه را ترجيح پراكندگي مي دهد: اسكاتلند، اسپانيا، آلمان، لهستان و نقاط محدودي از اروپا. در آذربايجان، باكو، ارمنستان و گرجستان نيز ديده مي شود. موزه آثار طبيعي و حيات وحش ايران - دارآباد